7 Kasım 2012 Çarşamba

Darksiders 2

Vigil Games'in hazırlayıp THQ'nun dağıtımcılığını yaptığı Darksiders II, tıpkı ilk oyunda olduğu gibi mahşerin dört atlısının dünyanın beklenmedik bir şekilde yok olduktan sonra yaşadığı hikayeyi anlatmaya devam ediyor.

İlk oyunda yönettiğimiz Savaş her ne kadar hatasını telafi etse de cezadan kurtulamaz ve onu bu durumdan kurtarmak kardeşi Ölüm'e düşer.


İlk oyunu temel alan Darksiders II'nin oynanışı oldukça gelişmiş durumda. Eşya sistemine dayalı bir oynanışın gerçekleştiği Darksiders II'de karkaterinizi de bu şekilde güçlendirebiliyorsunuz. Öte yandan oyuna yeni eklenen RPG öğeleri ile de Ölüm'ün vuruş yeteneklerine de yenilerini ekleyerek düşmanlarınızı daha kolay alt edebiliyorsunuz.

Darksiders II ilk oyuna göre oldukça büyük bir oyun. İlk oyun sadece tek bir haritadan oluşruken Darksiders II'de dört harita mevcut ve her biri ilk oyunun haritasından bir kat daha büyük. Bu da size olabildiğince büyük bir oynanış sunuyor.


Bu kadar büyük oyun olunca haliyle görevler kısmına ekstralar da geliyor. Artık sadece ana görevinize değil bunun yanında yan görevlere ve challenge'lara da bulaşıyorsunuz. Bunlar da size tecrübe puanının yanında benzersiz eşyalar veriyor.

İkinci oyunun temel özelliklerini kaybetmeden üzerine pek çok şey ekleyerek daha da zengin bir oyun haline gelen Darksiders II, hem hikayenin devamını öğrenmek hem de şeytanları parçalamak için oldukç güzel bir fırsat. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder