16 Kasım 2012 Cuma

iPhone 5 icin En iyi 3 Oyun

iPhone 5’in raflarda yerini almasıyla birlikte bir çok oyun firmasıda, kendilerini iPhone 5’in biraz daha büyüyen ekranına hazırladılar ve oyunlarını bu şekilde bir geliştirme çabasına giriştiler. Bu süreç içersinde, grafik ve hızlılık yönünden iPhone 5 için tasarlanmış en iyi 3 oyunu sizler için paylaşalım istedik.



FIFA 2013 : PES 2'nin 2010 yılından sonra yavaş yavaş her alanda tahtını kaptırdığını düşündüğümüz, FIFA 2013 hem konsol, hem PC hem de mobil cihazlar için yine açık ara önde olacağını düşünüyoruz. iPhone 5 içinde çok iyi şekilde optimize edilen FIFA 2013’te tam 500 adet lisanslanmış takım bulunmakta. 30 farklı ülkenin liginde oynayabileceğiniz ve oyun motorunun son derece geliştirilmiş haliyle, futbolculara özel beceri hareketleriyle muhteşem bir futbol zevki yaşayabilirsiniz. Özellikle iPhone 5 ekranının büyüklüğü sayesinde sahanın bir çok bölümünü görme olanağına sahipsiniz.

Asphalt 7 Heat : Eğer sizde araba yarışlarının hayranı ve vazgeçilmez bir tutkunu iseniz, iPhone5’in büyük ekranı ile artan oyun keyfi bu oyunla sizi cezbedecektir. İlk oyuna başladığınızda sadece 60 tane lisanslı arabaya sahipsiniz. 6 farklı bölümden oluşan oyun modunun yanı sıra, 15 tane birbirinden bağımsız liginde bulunduğu oyunda toplamda tam 150 tane yarış yapabilirsiniz. Dünyanın tanınmış bir çok şehrinin bulunduğu oyunlar, tüm detaylar iyice belirtilmiş. Ayrıca, iPhone 5’in sahip olduğu retina ekran sayesinde, bu detaylar size muhteşem bir yarış heyecanı sunuyor.
Wild Blood : Kral Arthur efsanesinin hikayesine bağlı kalarak, ama biraz daha efsaneleştirilmiş karakterlerin kullanıldığı bu oyunda, Sir Lancelot’u canldırıyorsunuz. Sir Lancelot olarak, Guinevere’yi tutsaklıktan kurtamaya çalıştığınız bir oyuna dönüşmüş durumda. Aslında, gerçek hikayeye bağlı kalınmadan sadece ortam seslerinin ve 3D grafiklerin üzerinde durulduğu bir oyun olmuş. Oyunda en ince ayrıntısına kadar bir çok detay düşünülmüş ve oyuna yansıtılmış. Size de, iPhone 5’in retine ekranıyla bu oyunun keyfini sürmek düşüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder