15 Kasım 2012 Perşembe

iPhone’a Yarışçı Kıyafeti

Gözünüzden sakındığınız iPhone’unuza iyi bakıyor musunuz? Ona güzel kıyafetler giydiriyor musunuz? Gerçi iPhone’un kendisi çok zarif bir cihaz olduğu için kıyafete pek ihtiyaç kalmıyor. Ama yine de kendininkine biraz farklı bir karakter katmak isteyenler için bir çok seçenek mevcut. Herhalde çoktan anladınız, iPhone kılıflarından bahsediyoruz. Çeşitli elektronik ve cep operatörü mağazalarında bir çok çeşit kılıf bulabilirsiniz. iPhone’unuz ne model olursa olsun, kılıftan bol bir şey yok.


Bu yazıda ise Trexta markasının ürünlerinden bahsedeceğiz. Özellikle de iPhone’a bir yarış arabası havası veren ‘Racing’ serisinden. Trexta uzun zamandır çeşitli markaların cep telefonlarına kılıf hazırlayan ve kaliteyi hep ön planda tutan bir firma. Ben şahsen şimdiye kadar modellerinden üç adet kullandım ve memnun kaldım. Ayrıca tasarımları ve modelleri ile diğer bir çok markadan hemen ayrılıyorlar.



Şu anda iPhone 4 için kullanmakta olduğum kılıf ise ‘Racing’ serisinden bir kılıf. Sert plastik bir iç yüzeyin üzerine, Trexta’ya özel ‘In Mould Leather Application’ denilen bir teknik ile monte edilmiş (yapıştırılmış diyemiyorum çünkü gayet kaliteli duruyor) ince bir deri tabaka var. Kılıfın ortasında ise dikey bir şekilde yerleştirilmiş kırmızı deriden ince çizgiler var. iPhone’a yarış arabası boyası hissini veren işte bu ince ayrıntı. Ayrıca deri kaplama elde güzel bir his bırakıyor ve kolay da kaymıyor. Bu serinin bir çok rengi de var, maviler, sarılar, kırmızılar arasında kendinizi kaybedeceksiniz.


Tabii ‘Racing’ serisi haricinde seçebileceğiniz çok fazla model var. Modellerin tamamını aşağıdaki linklerden görebilirsiniz. iPhone’unuz 3G, 3GS veya 4 olsun, farketmez, her model için kılıf var piyasada. Özellikle Teknosa mağazalarında ve online dükkanlarda bolca çeşit bulabilirsiniz. Unutmadan, iPad ve MacBook’larınız için de kılıflar var.

1 yorum:

  1. Trexta çalışanı olarak ürünlerimizden bahsetmeniz bizleri sevindirdi, teşekkür ederiz :)

    YanıtlaSil